با توجه به اهمیت و جایگاه نظام مالیاتی در بهبود وضعیت اقتصادی کشور و تلاش در جهت کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، حساسیت و اهمیت کار دستگاه مالیاتی کشور افزونتر از پیش شده است. بنابراین ضرورت اصلاح و تجدید نظر در نظام مالیاتی کشور و استفاده از منابع و روش های نوین مالیاتی می تواند یک راهکار اساسی جهت بهبود وضعیت اقتصاد ملی باشد. این امر نیازمند استفاده از روش های علمی به منظور اتخاذ سیاست های مالیاتی مناسب و بهبود عملکرد روش های موجود در راستای توسعه اقتصادی کشورمان است. امید است با اصلاح نظام مالیاتی کشور، شرایط   رشد و توسعه اقتصادی کشور و رسیدن به اهداف چشم انداز ۱۴۰۴ فراهم گردد.

در این راستا سازمان امور مالیاتی کشور با همکاری موسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران، بهمن ماه سال جاری اقدام به برگزاری دهمین همایش «سیاست های مالی و مالیاتی ایران» می نماید. لذا از عموم اساتید، محققین، پژوهشگران و دانشجویان دعوت به عمل می آید تا با ارسال یافته های علمی و پژوهشی خود در این همایش مشارکت نمایند. هدف از برگزاری این همایش فراهم آوردن زمینه مناسب برای گسترش و ارتقای فعالیت های پژوهشی در حوزه امور مالیاتی در کشور و  تبادل نظر میان کارشناسان و پژوهشگران مالیاتی در جهت توسعه اقتصادی کشور است.